اپل برترین شرکت فروشنده محصولات پوشیدنی در سه ماهه پایانی سال 2018

person نویسنده: list دسته: اخبار جدید دنیای اپل و تکنولوژی تاریخ: comment دیدگاه: 0 favorite بازدید: 1780

کمپانی اپل در پی فروشی بالغ بر 16.2میلیون دستگاه از سری محصولات پوشیدنی خود، در سه ماه آخر سال2018 توانست مقام اولی در این خصوص را به خود اختصاص دهد.

برعکس تصورات مردم، میزان استفاده از ساعت هوشمند و دستبندهای سلامتی همچنین ردیاب های فعالیت های ورزشی در همه جا با روندی افزایشی مواجه است. طبق گزارش جدید IDC، در سه ماه پایانی سال 2018، بازار فروش گجت های پوشیدنی با افزایشی برابر 31.4 مواجه بود که در پی آن 59.3 میلیون دستگاه به فروش رسید.

درضمن، فروش کلی این سری از محصولات تا آخر سال 20418 به میزان قابل توجهی یعنی 172.2 میلیون دستگاه رسید. باتوجه به فروش 135 میلیون دستگاه در سال گذشته میلادی رشدی 27.5 درصدی را در پی داشته است.

IDC بازنگری جدید در حوزه طیقه بندی خود داشته که در پی آن تعریف های جدیدی در زمینه گجت های پوشیدنی اعمال نموده است. یک مورد از این طبقه بندی های جدیدHearables یعنی گوش دادنی ها می باشد کهخ شامل هدفون ها و ایرپادها می شود.

تحلیلگر ارشد تیم ردیاب های موبایلی در IDC آقای اوبانی می گوید:

در سال گذشته، بازار محصولات پوشیدنی گوش دادنی اساسا گسترش یافته و انتظار داریم این وضعیت در سال های پیش رو نیز ادامه داشته باشد.

در ادامه، جیتش اوبانی اظهار نمود:

حذف درگاه ۳.۵ میلی ‌متری هدفون در بسیاری از دستگاه‌ های مدرن امروزی باعث شده هدفون ‌ها و محصولات پوشیدنی گوش ‌دادنی به یکی از نیازهای مهم بسیاری از کاربران تبدیل شود؛ به ‌همین ‌دلیل، نبرد بزرگ بعدی بین شرکت‌ ها در این حوزه خواهد بود. 

افزایش استفاده از دستیارهای هوشمند در محصولات پوشیدنی، ازجمله هدفون‌ ها و فرمول بی ‌نقص شرکت‌ ها برای فروش این نوع محصولات به مشتریان که اکوسیستم آن‌ ها را هم کامل می‌ کند و به ‌راحتی روی مچ دست یا درون جیب قرار داده می ‌شود، ازجمله دلایل دیگری است که باعث شده این بازار به ‌طور چشمگیری گسترش پیدا کند.

بنابر اعلام IDC، بخش عمده ‌ای از رشد بازار مذکور در سه ‌ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۸ به ‌دلیل معرفی و عرضه‌ ی محصولات پوشیدنی جدید در ماه‌ های منتهی به فصل تعطیلات بوده است. علاوه ‌براین، برخی از شرکت ‌های مطرح گوشی ‌های هوشمند خود را به‌ همراه این نوع گجت‌ ها به ‌شکل بسته‌ ای کامل می فروشند. در طبقه‌ بندی دستگاه ‌های پوشیدنی گوش ‌دادنی، هدفون‌ های بی‌ سیم که محصولاتی چون اپل ایربادز، گوگل پیکسل بادز، بوز QC35ll و نمونه ‌های دیگر را شامل می ‌شود، اساسا به افزایش محبوبیت این نوع محصولات کمک‌ کرده است. براساس اعلام IDC، این گروه از محصولات پوشیدنی در سال ۲۰۱۸ میزان ۲۱.۹ درصد از بازار گجت‌ های پوشیدنی را ازآنِ خود کرده است.

رشد ساعت ‌های هوشمند در سه‌ ماهه ‌ی پایانی سال ۲۰۱۸ درمقایسه ‌با سه ‌ماهه ‌ی چهارم سال ۲۰۱۷ به ‌میزان ۵۵.۲ درصد بوده است و این محصولات درمجموع ۳۴.۳ درصد از بازار ابزارهای پوشیدنی را در سه ‌ماهه چهارم سال ۲۰۱۸ به ‌دست آورده‌ اند. این درحالی است که مچ‌ بندها ۳۰ درصد از بازار یادشده را دراختیار دارند.

 

شرکت اپل در سه ‌ماهه‌ ی پایانی سال ۲۰۱۸، با فروش ۱۶.۲ میلیون دستگاه پوشیدنی در صدر جدول قرار گرفته و بدین ‌ترتیب، ۲۷.۴ درصد از کل سهم بازار مذکور دراختیار کوپرتینویی ‌ها است. باید اشاره کنیم در سه‌ ماهه ‌ی پایانی سال ۲۰۱۷، میزان سهم اپل در بازار گجت ‌های پوشیدنی ۲۹.۶ درصد بود؛ به‌ همین‌ دلیل، می‌ توان گفت در سال جاری کاهش جزئی در سهم بازار این شرکت را شاهد هستیم. تعداد ۱۰.۴ میلیون دستگاه از محصولات پوشیدنی فروخته ‌شده ‌ی اپل ساعت‌ های هوشمند این شرکت بوده‌ اند و ۵.۸ میلیون محصول باقی ‌مانده هدفون‌ های بیتس و ایرپاد را شامل می ‌شود. به ‌طور کلی، این شرکت در مقایسه‌ با سه‌ ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۷ که موفق شد ۱۳.۳ میلیون دستگاه محصول پوشیدنی بفروشد، تقریبا ۳ میلیون دستگاه ابزار پوشیدنی بیشتری فروخته است. در سال ۲۰۱۸، درمجموع این شرکت اهل کوپرتینو موفق شد ۴۶.۲ میلیون دستگاه بفروشد و بدین ‌ترتیب، ۲۶.۸ درصد از سهم بازار را دراختیار گرفته است. این میزان فروش رشد سال‌ به ‌سال ۳۹.۵ درصد را برای این شرکت به ‌ارمغان آورده است. برای مقایسه باید اشاره کنیم میزان فروش کلی سال ۲۰۱۷ اپل ۳۳.۱ میلیون دستگاه و سهم این شرکت ۲۴.۵ درصد بوده است.

گزارش آی دی سی با آنچه ماه گذشته استراتژی آنالیتیکس اعلام کرد، کم ‌و ‌بیش هم‌ خوانی دارد. براساس اعلام استراتژی آنالیتیکس، اپل در سه‌ ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۸ سهمی ۵۱ درصدی در بازار ساعت ‌های هوشمند داشته و در این بازه‌ ی زمانی، ۹.۲ میلیون دستگاه ساعت هوشمند اپل واچ فروخته است.

در بین پنج شرکت برتر عرضه ‌کننده‌ ی محصولات پوشیدنی هوشمند، در سه ‌ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۸ شرکت چینی شیائومی در جایگاه دوم قرار گرفته و ۱۲.۶ درصد از سهم بازار را ازآنِ خود کرده است. گفتنی است سهم این شرکت در سه ‌ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۷ به ‌میزان ۱۱.۶ درصد بوده است. این شرکت چینی در بازه‌ ی زمانی اشاره‌ شده، ۷.۵ میلیون محصول فروخته که در مقایسه ‌با فروش ۵.۲ میلیونی سه ‌‌ماهه ‌ی پایانی سال ۲۰۱۷ افزایش داشته است. علاوه بر‌این، شیائومی رشد سال ‌به‌ سال ۴۳.۳ درصدی را تجربه کرده است. این شرکت در سال گذشته مجموعا ۲۳.۳ میلیون دستگاه ابزار پوشیدنی به بازار عرضه کرده است. میزان فروش این شرکت در سال ۲۰۱۷، درمجموع ۱۶.۱ میلیون دستگاه بوده که در سال ۲۰۱۸ به ۴۴.۶ درصد افزایش یافته است. باتوجه ‌به این آمار، شرکت شیائومی در سال ۲۰۱۸ درکل ۱۳.۵ درصد از سهم بازار ابزارهای پوشیدنی را دراختیار گرفته است. شایان ذکر است در سال ۲۰۱۷، سهم این شرکت ۱۱.۹ درصد بوده است. IDC یکی از دلایل این پیشرفت را سرمایه ‌گذاری ‌های اخیر شیائومی در اروپا و کشورهای آسیایی می ‌داند.

 

شرکت هواوی نیز در سه‌ ماهه ‌ی پایانی سال ۲۰۱۸ در جایگاه سوم این فهرست قرار گرفته و در این بازه‌ ی زمانی، موفق شده ۵.۷ میلیون دستگاه بفروشد. در مقام مقایسه در سه ‌ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۷، این شرکت چینی ۱.۶ میلیون دستگاه پوشیدنی به بازار عرضه کرده بود. بدین‌ ترتیب، سهم هواوی از بازار محصولات پوشیدنی در سه‌ ماهه‌ ی چهارم سال ۲۰۱۸ به ۹.۶ درصد رسیده است؛ درحالی ‌که در سه‌ ماهه‌ ی پایانی سال ۲۰۱۷، این میزان ۳.۶ درصد بوده است. در سال ۲۰۱۸، این شرکت جمعا ۱۱.۳ میلیون دستگاه فروخته و ۶.۶ درصد از سهم کل بازار محصولات پوشیدنی را دراختیار دارد. این، یعنی فروش محصولات پوشیدنی هواوی درمقایسه ‌با سال ۲۰۱۷ به‌ میزان درخورتوجه ۱۴۷.۳ درصد افزایش یافته است. در سال ۲۰۱۷، این شرکت درمجموع ۴.۶ میلیون دستگاه به بازار عرضه کرده بود.

در سه ‌ماهه ‌ی پایانی سال ۲۰۱۸، شرکت فیت بیت  در جایگاه چهارم فهرست آی‌ دی ‌سی قرار دارد و موفق شده ۵.۵ میلیون دستگاه از محصولات پوشیدنی‌ اش را بفروشد. این رقم در مقایسه ‌با فروش ۵‌.۴ میلیون دستگاهی این شرکت در سال ۲۰۱۷ کمی افزایش یافته است. بدین ‌ترتیب، سهم فیت ‌بیت در این بازار ۹.۴ درصد است که در مقایسه ‌با سهم ۱۱.۹ درصدی این شرکت در سه ‌ماهه‌ ی پایانی سال ۲۰۱۷ کاهش یافته است. در سال ۲۰۱۸، این شرکت درمجموع ۱۳.۸ میلیون دستگاه از محصولات پوشیدنی ‌اش را به بازار عرضه کرده که در مقایسه ‌با فروش ۱۵.۴ میلیونی در سال ۲۰۱۷ حدود ۱۰ درصد کاهش یافته است.

سامسونگ‌ نیز در سه ‌ماهه ‌ی چهارم سال ۲۰۱۸، تعداد ۴ میلیون دستگاه به بازار عرضه کرده که در مقایسه با فروش ۲ میلیونی سه ‌ماهه‌ ی پایانی سال ۲۰۱۷ افزایش داشته است. این غول کره‌ ای در این بازه‌ ی زمانی ۶.۸ درصد از کل سهم بازار را دراختیار دارد. در سال ۲۰۱۷، سهم بازار این شرکت ۴.۳ درصد بوده و این نشان ‌دهنده‌ ی رشد سال‌ به‌ سال ۱۰۵.۶ درصدی برای این شرکت کره‌ ای است. سامسونگ درمجموع در سال ۲۰۱۸، تعداد ۱۰.۷ میلیون دستگاه پوشیدنی روانه‌ ی بازار کرده که در سال ۲۰۱۷، این رقم ۵.۸ میلیون دستگاه بوده است. بدین ‌ترتیب می‌ توان گفت فروش امسال محصولات پوشیدنی این شرکت درمقایسه ‌با سال گذشته ۸۵.۱ درصد افزایش یافته است.

دیدگاه‎ها

هیچ نظری در این زمان ثبت نشده است!

دیدگاه خود را بنویسید

یکشنبه دو شنبه سه شنبه چهار شنبه پنج شنبه جمعه شنبه فروردین اردیبهشت خرداد تیر مرداد شهریور مهر آبان آذر دی بهمن اسفند

ثبت نام جدید

در حال حاضر یک حساب کاربری دارید؟
وارد شوید یا کلمه عبور را بازنشانی کنید