پدیده های جدید نوآوری اپل در سال آینده احتمالا دستگاه هایش نیست؛ بلکه سرویس هایی است که روی این دستگاه ها ارائه خواهد شد.
با گذست زمان و کاهش فروش آیفون، عرضه گوشی هوشمند که جذاب تر از گذشته باشد دشوارتر می شود. ممکن است از این به بعد کمپانی اپل بمنظور جذب مشتریان بیشتر بر روی نرم افزار و سرویس هایی که روی این دستگاه ها اجرا می شوند تمرکز کند. این یک مورد از علل عدم ارائه آمار فروش محصولات اپل است.
تیم کوک درکنفرانس گزارش مالی مرداد ماه اعلام کرد:
باتوجه به اشتیاقی که از سمت کاربران مشاهده می کنیم، احساس بسیار خوبی نسبت به سرویس های فعلیمان داریم؛ اما در مورد برنامه های آینده مان هم، که شامل چند سرویس جدید می شود، هیجان زده هستیم.
به احتمال زیاد کمپانی اپل در سال های آینده عملکردی متفاوت تر از گذشته که دو سوم در آمدش را از طریق گوشی های هوشمند بدست می آورد، داشته باشد.
لازم بذکر است که این موضوع به معنی کاهش وابستگی کمپانی اپل به گوشی آیفون نیست؛ ولی سرویس هایی که روی این دستگاه ها ارائه می شوند، قرار است بسیار گسترده ومتفاوت تر شوند. این سرویس های جدید اشتراکی خواهند بود و احتمالا در سال آینده میلادی معرفی می شوند.
آقای اودانل تحلیلگر Technalysis Research می گوید:
اپل شرکتی متفاوتی خواهد بود. دیر یا زود این اتفاق می افتد.
کمپانی اپا از نظر دادن در این باب امتناع کرد.
اپل330 میلیون کاربر با پرداخت حق اشتراک دارد
به دلیل کثرت شمار کاربران دستگاه های اپل، اشخاص زیادی از سرویس های اشتراکی این شرکت استفاده می کنند، بیش از 1.3 میلیارد دستگاه فعال اپل در سراسر جهان توسط افراد استفاده می شود و تا آخر ماه سپتامبر این شرکت 330 میلیون کاربر با پرداخت حق اشتراک داشت که 50 درصد نسبت به سال گذسته رشد داشته است. این میزان، در سال مال 2018 که در ماه سپتامبر به پایان رسید، 14 درصد از درآمد اپل را که معادل 37.2 میلیارد دلار است، تشکیل می داد.
کوک در کنفرانس گزارش مالی که در ماه نوامبر برگزار شد در جمع تحلیلگران گفت:
ما در سه ماهه ی چهارم امسال در همه ی قسمت های جهان به رکوردهای جدیدی دست پیدا ردیم. همچنین در قسمت درآمدهای حاصل از اپ استور، سرویس های ابری، اپل کر، اپل موزیک و اپل پی رکوردهای جدیدی ثبت کردیم. درعین حال موفقیت سرویس های جدید اپل قطعی نیست، به این دلیل که تعدا سرویس هایی که کاربران حاضر به پرداخت حق اشتراک برای آن ها باشند محدود است و همچنان سرویس های اپل به میزان زیادی به تعداد کاربران گوشی های این شرکت وابسته هستند.
اپل و استریم تلوزیونی
مهم ترین سرویس اپل که حواشی زیادی پیرامون آن به گوش رسیده است سرویس استریم ویدیویی است. در یک سال اخیر کمپانی اپل یک میلیارد دلار بودجه به تولید محتوا توسط افراد صاحب نام نظیر: اپرا وینفری، ریس ویترسپون، ام. نایت شیامالان و استیون اسپیلبرگ در زمینه ی فیلم و تلوزیون اختصاص داده است.
درضمن کمپانی اپل دو مدیر رده بالای Sony Pictures Televion را برای رسیدن به این هدف استخدام نموده است. تیم کوک نیز در یکی از کنفرانس هایش به این موضوع اشاره کرده است. احتمالا سرویس استریم ویدیویی کمپانی اپل یک رقیب برای نتفلیکس، هولو و آمازون پرایم باشد یا به شکل دیگری ارائه شود. مثل بسته ای که شامل سرویس های متنوع که اپل موزیک هم بخشی از آن است.بسیاری انتظار دارند که این سرویس در اوایل سال آینده ی میلادی عرضه شود.
همچنین ارائه سرویس اشتراک خبری، بر پایه ی Texture دور از انتظار نیست. این سرویس همانند نتفلیکسی برای روزنامه ها و مجلات خواهد بود و با پرداخت یک حق اشتراک، دسترسی نا محدود به همه مجله ها و محتوای خبری را فراهم خواهد کرد. کمپانی اپل در ماه مارس یک تکسچر خریداری کرد و این احتمال وجود دارد که در بهار آینده این تسکچر بعنوان بخشی از سرویس های اپل ارائه شود. البته این موضوع درصورتی بوقوع می پیوندد که اپل بتواند نظر موافق ناشران را جلب کند.
فعالان در زمینه رسانه این دغدغه را دارند که این سرویس اپل باعث از دست دادن مشترکانشان شود. زمانیکه کاربر بتواند بجای پرداخت 10 دلار برای اشتراک یک روزنامه، با همان قیمت به چندین روزنامه و مجله دسترسی پیدا کند دیگر نیازی به اشتراک مستقل ناشران ندارد.
سرویس بعدی آیکلاد است. میلیون ها کاربر بمنظور پشتیبان گیری و همگام سازی دستگاه هایشان و همچنین ذخیره ی عکس هایشان از این سرویس بهره می برند، درعین حال کمپانی اپل چند سال است که این سرویس را بروز رسانی نکرده است.
در کنار این دسته سرویس های مربوط به سلامتی و تناسب اندام نیز قرار دارد. اپلیکیشن ECG در اپل واچ سری 4 به کاربر اجازه می دهد تا با استفاده از Digital crown و سنسورهای دیگر، رفتار الکتریکی مربوط به تپش قلب را پایش و آن ها را بمنظور تشخیص بیماری های احتمالی تحلیل کند.
در ماه ژوئن کمپانی اپل برای ios آپدیتی ارائه کرد که امکان به اشتراک گذاری سوابق پزشکی الکترونیکی را با اپلیکیشن های شخص ثالث، برای بیماران بیش از 500 بیمارستان و کلینیک را فراهم می کرد.
فرا تر از آیفون
با این حال احتمالا برای اینکه این سرویس هاواقعا مورد توجه قرار بگیرد، اپل آن ها را برای محصولات شرکت های دیگر نیز عرضه کند. حتی بسیاری از طرفداران سرسخت اپل نیز از محصولات سایر شرکت های متنوع نظیر: LG, Samsung, Lenovo, Delو اسپیکرهای هوشمند آمازون یا گوگل استفاده می کنند.
هرچند کمپانی مایکروسافت نیز توانسته با کارهایی نظیر عرضه ی نرم افزار های آفیس برای آیپد و تبلت های اندرویدی شرایطش را بهبود دهد، یا کمپانی آمازون که با فراهم کردن امکان استفاده در دستگاه های شرکت های مختلف به برترین شرکت در بازار اسپیکرهای هوشمند تبدیل شده است.
کمپانی اپل می تواند برای نمونه ای در این زمینه نگاهی به فروشگاه موسیقی iTunes خود بیندازد. هنگامیکه این سرویس در سال2003 برای سیستم عامل ویندوز عرضه شد، میزان دانلود های آن با رشد چشمگیری همراه شد.
بعد از آیتونز تقریبا همه ی سرویس های اپل داخل اکوسیستم این شرکت باقی ماندند، بغیر از اپل موزیک که اپلیکیشن اندروید آن در اوت 2016 منتشر شد، اخیرا هم برای اسپیکرهای هوشمند آمازون اکو ارائه شد که به کاربران این امکان را می دهد تا از الکسا بخواهند از طریق این سرویس استریم موسیقی برایشان آهنگ پخش کند.
یکشنبه
دو شنبه
سه شنبه
چهار شنبه
پنج شنبه
جمعه
شنبه
فروردین
اردیبهشت
خرداد
تیر
مرداد
شهریور
مهر
آبان
آذر
دی
بهمن
اسفند
دیدگاهها
هیچ نظری در این زمان ثبت نشده است!
دیدگاه خود را بنویسید